Trustpilot

Sølv Pakke Havkajak, Dame, Rød, findes i flere farver

SPAR 31 %
PRISFALD
Sølv Pakke Havkajak, Dame, Rød, findes i flere farver
1850

1.850,00 DKK

Pris: 2.700,00 DKK

SKU: Sølv Pakke Havkajak, Dame, Rød, findes i flere farver

Lagerstatus: På lager

Top kvalitets beklædningspakke til kajak
Til den kvalitetsbevidste
Vand- og vindtæt Spraytop med thermo limede syninger, Neopren Long John og neopren sko

Loading...

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Sølv kajak pakke
Her er en af markedets bedste tekniske startpakke for dig som skal starte med at ro i havkajak, eller sejle jolle - . Denne pakke indholder kompromisløst god GUL kvalitet, som vi kan tilbyde denne pakke til den atraktive pris.
Pakken indeholder en neopren long john produceret i høj kvalitet neoprenmed lukkede celler, der sikrer opdrift og isolation. Dragten er uden ærmer for maximum bevægelsesfrihed og med frontlynlås, der kan åbnes begge veje.
Gamma spraytoppen i denne pakke er to lags GCX membran der er vind og vandtæt. Justerbar ved hals og ærmer og med en smart lomme til tlf i vandtæt cover. 
 
Både sko og dragt kan let bruges til andre former for vandsport/aktivitet, såsom vinterbadning, jollesejlads, snorkling, svømning osv.
  •  100% vandtæt varme tapede sømme
  • Adjustable PU krave og håndled sæler
  • Neck kile for nem påtagning og udluftning
  • Secure brystlomme med drænhuller
  • Lav bulk, front fastgørelse, justerbar neopren talje
Pakken indeholder:
3mm neopren long john
Vind- og vandtæt ro-jakke med åndbar membran
3mm neoprensko
 
Neopren
Guls fokus ligger på at benytte sig af verdens bedste neopren- og tekstilinnovationer, der er til rådighed på markedet. Alle materialer der bliver benyttet, bliver produceret præcis til Guls høje krav og standarder for at kunne sikre den rette kombination af varme, styrke, fleksibilitet og holdbarhed af våddragterne. Gul benytter sig af egne kvalitetskontrolinspektører allerede fra starten af produktionen, som her fjerner og afviser al neopren som ikke lever op til Guls høje krav og standarder.
 
Størrelse & pasning
Gul fortsætter altid med at udvikle på pasning og størrelse. En af de mest vigtige faktorer, når du køber praktisk påklædning, er pasningsformen. Hvis beklædningsgenstanden ikke passer dig korrekt og ikke er komfortabel at have på, vil udstyret ikke kunne performe på det niveau det er designet til at kunne. Hvis din våddragt er for stor og sidder løst på din krop, vil det kolde vand du er i, trænge ind i dragten og du vil dermed aldrig være i stand til, at kunne holde varmen. Gul har med sine 45+ år i branchen, altid videredesignet og udviklet på deres våddragter, for at sikre dig en perfekt pasning.
 
1

Fragt og levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger dette skema:

Fragt ift. vægt     Danmark     EU + Norge     Grønland / Færøerne (lev. med skib)
Fragt af surfboards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af faste SUP boards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af kajakker   700 DKK    2.000 DKK   2.000 DKK

 

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

GLS logo  GLS pakkeshop

Om Surfline

Surfline logo 

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er en special butik med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikken sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.

Surfline ApS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Tlf: 86176765
Mail: [email protected]

Åbningstider:
Mandag-fredag: kl. 10 - 17.30
Lørdag: kl. 10 - 14