OXBOW 8'4" Magnum Surfboard

3800
3.800,00 DKK

SKU: 103775 OXBOW 8'4" Magnum Surfboard

Lagerstatus: På lager

Magnum longboard surfboard gør surfing til en leg for alle. For den tunge surfer et herligt board til at fange bølger og plane på næsten alt. Robust og holdbart, uden vedligeholdelse. 
Længde 8'4/254cm, bredde 59cm, tykkelse 7'3cm, vægt 8,9kg, volumen 72L, max rider vægt 100kg,  finner FCS US finne + M-5 truster sæt. 

Loading...

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

 
8'4'' er designet til at give tunge oplevelser til tungere surfere. Uanset niveau og vægt er Magnums volumen et board der er let at padle samtidigt med at det er løst og sjovt til alle mulige forhold. Begyndere vil hurtigt let fange bølger og få masser af surf tid, og kunne svinge boardet i de hurtigere sektioner af enhver bølge.
 
Længde 8'4/254cm, bredde 23.25/59cm, tykkelse 3.20/8,2cm, vægt 7,8kg, volumen 72L, finne US center finne + twinster
 
Hvorfor tilvælge leash?
En leash er en fuldstændig uundværlig ting i surf sporten. Den sørger for dit board altid er tæt på dig som surfer. Uden den ender dit board på stranden ( eller ude på havet) hver eneste gang du ryger i. En leash er din sikkerhed fordi du ikke taber boardet så længe du har leash på. Når du tilvælger en leash med vores surfboards sørger vi for leashen passer i længden med dit surfboards. 
Vi sender en godkendt og holdbar leash med swivel, præcis som den skal være. 
 
Hvorfor tilvælge voks?
Voksen bruges ovenpå boardet til at stå fast når du endelig kommer op og ride din første bølge. Voksen er uundværlig med mindre du vælger et board der er fuld padded, dvs er blødt med skum på hele oversiden. Det er let at smøre voksen på boardet og det eneste du skal sørge for er bare at der ikke kommer for meget sand i voksen efter surf turen. Når du tilvælger en voks sender vi en god voks hvor der er nok til flere boards. En voks er fuldstændig uundværlig. 
Bonus, den dufter perfekt af surf dude! 
 
Hvorfor tilvælge board bag?
En board bag er smart først og fremmest fordi den beskytter boardet. Store boards er tusind gange lettere at bære med skulderstroppen på en board bag. Når du skal have dit board på taget er en board bag vigtig da den beskytter boards mod stenslag, og mod vej støv som voksen på dit board absolut ikke bryder sig om. Glasfiber boards er skrøbelige og de fleste skader sker i garagen når man flytter på dem - på glasfiber boards er en board bag uundværlig. 
 

ACS Technology (Aerated Cellular Structure)

When a person wants to learn to surf there are three basic requirements that will make the whole surfing experience a lot more enjoyable.

  • A low priced board.
  • A suitably shaped board for their first surfing experience.
  • A board that isn’t going to damage the first time it is dropped.

Our range of ACS constructed boards gives the first-timer all of these benefits, durability and price combined with a shape that is dedicated to the entry-level surfer.
ACS is where it all started for Bic Surfboards with the original, 7’9” natural Surf.
With this construction technique the outer shell of the board is formed first out of a thick, durable polyethylene material. This outer shell is then filled with polyurethane foam.
ACS Technology meets the needs of the first time board buyer, providing unbeatable durability, with a lower than average price.These important aspects meshed together with appropriate shapes make our range of ACS Technology surfboards the favourite choice of first-time board buyers the world over

Fragt og levering

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS


Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger dette skema:

Fragt ift. vægt     Danmark     EU + Norge     Grønland / Færøerne (lev. med skib)
0 - 2 kg   50 DKK   200 DKK   500 DKK
3 - 5 kg   60 DKK   300 DKK   800 DKK
6 - 10 kg   75 DKK   350 DKK   1000 DKK
11 - 15 kg   110 DKK   400 DKK   1.200 DKK
16 - 20 kg   130 DKK   450 DKK   1.200 DKK
21 - 30 kg   150 DKK   500 DKK   1.200 DKK
31 - 50 kg   300 DKK   650 DKK   1.200 DKK
             
Fragt af surfboards   400 DKK   1.500 DKK   1.500 DKK
Fragt af faste SUP boards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af kajakker   700 DKK    2.000 DKK   2.000 DKK

 

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på hhv. 400 kr. for Surfboards og 700 kr. for kajakker.

GLS logo  GLS pakkeshop

Om Surfline

Surfline logo 

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er en special butik med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikken sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.

Surfline ApS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Tlf: 86176765
Mail: info@surfline.dk

Åbningstider:
Mandag-fredag: kl. 10 - 17.30
Lørdag: kl. 10 - 14

SØNDAGSÅBENT KL. 10-14:

2., 9., 16. og 23. februar
1. og 29. marts