RØGSKADEDE SUPS & GUMMIBÅDE - SPAR OP TIL 78% - SÅ LÆNGE LAGER HAVES

140

Valley Python wire til finne

140,00 kr
BrandValley

Valley Python wire til kajak finne
Let at montere
2,5 mm og 2,5m lang

BESKRIVELSE

Aldrig mere problemer med udbukket vire!

Det er et kendt problem med blandt andet Valley plastkajakkerne, at viren bukker ud, enten oppe ved håndtaget eller i finnekisten, så den efterfølgende bliver svær at bruge, ja nogle gange helt ubrugelig. Nogle gange kan man med held rette den og det tager heller ikke lang tid at skifte den. Men retter man den, så kommer bukket nemt igen. Ofte sker det ved fejlbetjening, hvor man fx har haft en lille sten siddende i klemme, eller når man kommer på lavt vand og "glemmer" at hæve finnen og så må man på den igen.
Men nu er der kommet en permanent løsning på det problem idet i det vi har fået fremskaffet en speciel vire, som består at kun 7 kraftigere tråde i stedet for de mange små tråde. Denne specielle vire er efterfølgende blevet valsen ned i 3,1mm. Diameter, så trådene passer fuldstændigt sammen uden luft i mellem. Denne vire er så meget stivere at ”udbukning” ikke længere er et problem og eneste ulempe er at den på grund af sin store stivhed går strammere i rundingen i slangen ned mod finnen, så den i tør tilstand er svær at flytte, men når kajakken ligger i vandet, så smøres slangen/viren af vandet og så går det ok og prisen med den stramere vire er værd at betale i forhold til at man undgår problemerne med viren.

Vi har efteråret testet den nye vire, dels på Karpenhøjs kursuskajakker og dels egne og hvor det tidligere var en ugentlig opgave at skifte vire, så har vi ikke siden skiftet vire på de kajakker der har fået monteret den ny vire.
Denne dimension er meget anbefalesværdig til Valley kajakker!
Bemært følgende:
Prisen er for en vire i længde mellem 2-2,5m.
Virens diameter ligger mellem 2,5mm, så den går let, selv der hvor hullet i skotterne på nogle kajakker er boret så stramt at slangen klemmes mindre, kan viren gå ret stramt her.
Viren er meget hård at klippe, så med mindre man har en special viresaks, så anbefaler vi at den bestilles på eksakt mål efter den gamle vire.
Har du en ældre kajak, hvor du har skiftet eller rettet vire flere gange, anbefaler vi at du køber en ny glider med ny unbrakoskrue. Glider skruen rundt,, skal den bores ud inden du får den til at være så løs den ikke kan bores ud. I dette tilflde, ring og bliv guidet.
Da viren klippes til på mål efter din kajak, tages varen ikke retur!
SPECS
Specifikationer
SKUValley Python wire til finne
BrandValley
LIDT OM BRANDET
Valley
OM SURFLINE

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

butik

Salg & service
86 17 67 65
[email protected]

Surfline AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Surfline KØBENHAVN
Generatorvej 39
2850 Søborg

LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE

Størrelsesguide