SUP SALE SLUTTER OM:

Trustpilot

Langrend Skin Ski Voks Pakke

465
465,00 DKK

SKU: Vasa Skin Ski Voks Pakke

Lagerstatus: På lager / web-lager

Den perfekte voks pakkeløsning til Vasa løbet
Indeholder Swix Skin Care N15, Skin Clenaer N16 og F4Glide Wax
Du kommer ikke igennem løbet uden disse performence vokse

Beskrivelse

Detaljer

Vasa Skin Ski Voks Pakke
Dette er en genial pakke løsning, hvor du får livsnødvendig voks, som du ikke kan leve uden, hvis du f.eks. skal gennemføre Vasa løbet eller ud på langrend eventyr. Det er en kombination af 3 slags vokse, som vil få dine ski til at flyve gennem sneen med en fremragende performance. 

Pakken indkluderer:

  • Swix Skin Care N15
  •  Swix Skin Cleaner N16
  • Swix F4 Glide Wax

Swix Skin Care N15
Dette er en voks som vil forbedre din performance på skiene, hvilket virkelig er nødvendigt til lange løb såsom Vasa løbet. Denne voks er designet til at stoppe isdannelse uden skiene samtidig med at glideegenskaberne forbedres. Voksen skal benyttes før du tager afsted på skiene.

Swix Skin Cleaner N16

Dette er et rensemiddel til integrerede klatreskind på langrendsski. Ved benyttelse af dette så rengører du dine ski på en skånsom og effektiv måde uden, at forværre klatreskindets lim. Når du benytter N16 så bliver dine ski som nye samtidig med at performancen på skiene bliver forbedret, som er et kæmpe win-win. Et nødvendig produkt til f.eks. Vasa løbet. Rensemidlet skal benyttes efter skituren og skal sprøjtes på papir og derfor benyttes på klatreskindene både forfra og bagud.

Swix €4 Glide Wax
F4 Universal All Temperature Liquid wax. For all skis and snowboards. All snow conditions. With foam applicator and felt polisher. Handy ergonomic pocket size. Apply polish and go! Based upon "Future Cera® raw materials, which grant for high quality and an environmentally friendly profile. Danger: Highly flammable liquid and vapour. Causes serious eye irritation. May cause drowsiness or dizziness.

Fragt og levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger dette skema:

Fragt ift. vægt     Danmark     EU + Norge     Grønland / Færøerne (lev. med skib)
Fragt af surfboards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af faste SUP boards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af kajakker   700 DKK    2.000 DKK   2.000 DKK

 

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

GLS logo  GLS pakkeshop

Om Surfline

Surfline logo 

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er en special butik med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikken sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.

Surfline ApS

AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

KØBENHAVN
Generatorvej 39
2860 Søborg

Tlf: 86176765
Mail: info@surfline.dk

Åbningstider:

Surfline AARHUS
Mandag-fredag: kl. 10 - 17.30
Lørdag: kl. 9 - 14 

Surfline KØBENHAVN
Mandag-fredag: kl. 10 - 17.30
Lørdag: kl. 10 - 14 


CVR: DK33954794
Bank: Sparekassen Kronjylland
Reg nr: 6181
Konto nr: 11913261
SWIFT: KRONDK22
IBAN: DK1061810011913261