1200

Cressi Corvina Pants 7 mm

As low as 1.200,00 kr

Cressi's nye top dragt.
Designet med revolutionerende neopren, der både er stærkere, men også varmere og tørrer hurtigere end alt hidtil kendte løsninger
Specielt til de extreme danske forhold en dragt der revolutionerer sporten

BrandCressi
Beskrivelse

En helt revolutionerende teknisk topmodel. Corvina (Croaker). Topdragten i Cressi's UV Jagt serie, med sort og grå camouflage farver, Corvina er karekteriseret ved en lang række eksternt bløde og behagelige neopren områder, som internt har åbne celler, men som mellem to lag neopren har et lag tekstil der giver styrke og struktur og gør dragten extra holdbar. Cressi kalder løsningen Two-Ply neopren og bruger neoprenen flere steder i den nye dragt

Områderne med denne løsning er på bagsiden, den centrale del af huen og bagsiden af armene, men også læggene. Logikken bag denne løsning er at holde våddragtens ydre overflader tørre og varme, når de er ude af vandet, når spearo bevæger sig vandret på overfladen, ved at have glat neopren udvendigt, der tørrer hurtigere og absorberer bedre varme fra solens stråler. Den store og lange strimmel af Two-Ply neopren, der går fra armen til underarmen ned langs jakken, er ét stykke for bedste modstandsdygtighed og komfort (ingen syninger). Der er ekstra beskyttelse til stede på brystområdet, med adskilte tykkelser dækket med et ret stift og ru materiale til beskyttelse og en anti-skrid løsning.

Yderligere information
Specifikationer
SKULE467502
BrandCressi
Levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger disse priser:

Fragt af surfboards, faste SUP boards og kajakker: 700 kr i DK / 2.000 kr i EU, Norge, Grøndland og Færøerne

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

Brand info
Cressi