KÆMPE SUP UDSALG - SPAR OP TIL 75% - BEGRÆNSET PARTI

999

Aztron 100% Carbon LUKSUS SUP Paddle

Special Price 999,00 kr. Regular Price 3.600,00 kr.

100% Carbon SUP paddle med carbon skaft og carbon blad
100% carbon skaft med 100% carbon blad

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Carbon SUP paddle med 100% carbon skaft og 100% carbon blad. Carbon er let, stift og effektivt. Et uovertruffent materiale til en SUP Paddle. 
Med en vægt på kun 550 gram og en stivhed som du skal lede længe efter har du her vores måske aller bedste sup paddel. Stor kraftoverførsel, og så er carbon padler bare for lækre at holde på - og lige meget om det er vinter så er føles det stadig varmt kontra en almindelig alu paddel. 

Hvorfor spørger I om min højde: Denne sup paddel er fast længde, lavet til dig! Det giver den stiveste på markedet og er milevidt fra den standard sup paddel du kender! Vi laver din paddel din højde plus 20cm med mindre du skriver i tekstfeltet at du ønsker andet. Gør dig klar til at prøve en paddel der føles vægtløs, og en paddel der giver fart og meget længere ture med mindre besvær. 

Fragt på faste sup padler: Denne vare er over 200cm og kan ikke sendes med GLS. Denne sup paddel kan kun vælges som click n collect 

- 100% carbon core for improved strength and paddle feel
- Blade design with gradient and graphic printing
- Additional reinforcement on the blade neck for better overall strength
- Carbon composite handle
- Super light
- Perfect for flat water, river, whitewater or waves due to its extreme shock resistance

DETALJER
Specifikationer
SKU AC-P403-1
EAN 6971559580135
Brand Aztron Sport
LIDT OM BRANDET

Aztron er et fremtrædende mærke inden for vandsportsbranchen, der specialiserer sig i at fremstille kvalitetsudstyr til en række vandsportsaktiviteter. Mærket er kendt for deres kombination af performance, design og holdbarhed, og deres udvalg inkluderer alt fra stand-up paddleboards til kajakker, windsurfere, wing surf og meget mere.

Deres produkter er lavet af højkvalitetsmaterialer og er designet til at modstå de barske forhold i vandet, samtidig med at de er lette at transportere og opbevare. Aztron har et stort udvalg af forskellige modeller, der passer til både begyndere og erfarne vandsportsudøvere.

Aztron er også kendt for deres unikke design og teknologi, der gør deres produkter nemme at styre og manøvrere, samtidig med at de er robuste og stabile nok til at modstå de barske forhold i vandet. Mærket har også et stort udvalg af tilbehør, herunder paddler, pump, transporttasker og meget mere.

Vælg Aztron for at få kvalitetsudstyr, der passer til dit niveau og præferencer, og for at få en vandsportsoplevelse, der er både sjov og sikker. Aztron er en pålidelig og erfaren partner, når det kommer til at udstyre dig til din vandsportsaktivitet.

Så hvis du er på udkig efter et vandsportsmærke, der leverer høj kvalitet og holdbarhed, samtidig med at det er designet til at gøre din vandsportoplevelse sjov og sikker, så skal du overveje Aztron.

OM SURFLINE

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

butik

Salg & service
86 17 67 65
info@surfline.dk

Surfline AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Surfline KØBENHAVN
Generatorvej 39
2850 Søborg

LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE

Våddragt/Beklædning - Dame

Våddragt/Beklædning - Herre