VORES 100 BEDSTE TILBUD - SPAR 30-70%

HVORFOR KØBE SKISTØVLER HOS OS?

Lige meget om du køber støvlen på vores Surfline.dk eller i butikken er der altid gratis fitting af dine skistøvler. Vores fitting består af at måle foden, vurdere behov for special såler, vurdere knyster og gøre ekstra plads til dem mm. I butikken står der special uddannet personale klar til dig der har alle de maskiner og ovne, redskaber til at få din skistøvle til at sidde perfekt. Og bare rolig. Alle de ansatte i butikken ved præcist alt om hvor vigtigt det er med det helt rigtige fit i den helt rigtige skistøvle. Fitting af skistøvler tager normalt en halv times tid. 
I butikken har vi Vacuum Fit maskine, ovne til opvarmning af alle mærkers skistøvler, blokkemaskiner, Sidas Pro station til skumstøvler, Sidas Pro stationer til såler.

Vacuum maskinen er en revolutionerende opfindelse der former en plast skal komplet efter din fod. Med køl og vakuum tryk tilpasses støvlen dig 110%. Dette fit er en sikker vinder hver eneste gang.

Vi har flere blok stationer til rådighed. En blokker ligger tryk de steder en skistøvle skal blokkes ud. Den kan lave skistøvle bredere og løse utrolig mange støvle problemer. 

Sidas såle maskinen hjælper os til at lave et fuldstændig præcist aftryk af din fod i din egen custom sål. Fittet er ubeskriveligt godt og har du først prøvet sådan en sål går du aldrig tilbage til standard såler. Såler hjælper også med at stå mere rigtigt i støvlen.  

Vi har de store producenters special ovne så memory fit, custom shell osv kan laves i butikken. Husk vi ved hvor vigtigt den rigtige støvle er for dig som seriøs skiløber. 

Pasningsgaranti*
Vi er helt sikre på at finde den rigtige skistøvle til dig. Det vil vi gerne give dig en garanti for. Vi giver dig pasningsgaranti på skistøvler. Hvis du lytter til vores råd, garanterer vi at du får en støvle, der passer. Skulle der mod forventning opstå problemer, så kan du altid komme ind efter skiferien og få støvlen justeret. Kan vi ikke afhjælpe dine problemer, bytter vi støvlen til en anden. På den nye støvle modregner vi 80% af købsprisen på den gamle. 
 
Pasningsgarantien er en ekstra ordinær garanti du får i Surfline, Garantien gælder 12 måneder fra købsdatoen. Garantien kan kun bruges i Surfline, det er ikke muligt at få pengene tilbage på garantien når støvlen er brugt. 
 
OBS: Støvler der er købt fysisk i butikken, er ikke omfattet af fortrydelse- eller returret. Vi henviser til konkurrence og forbrugerstyrelsens hjemmeside her: https://www.forbrug.dk/raad-og-rettigheder/forbrugerleksikon/fortrydelsesret/
 

HVORFOR KØBE SKI HOS OS?

Når du handler ski hos Surfline, får du rådgivning og vejledning af professionelle, som har arbejdet i branchen i mange mange år. De kan vejlede dig til at finde den helt rigtige ski, som med sikkerhed gør din skiferie endnu bedre! Vi er så sikre på vi kan finde den rigtige ski til dig, at vi har tilfredshedsgaranti på ski der er købt i butikken på Gåseagervej 12. Dette betyder, at såfremt skien/snowboardet ikke matcher dine forventninger, bytter vi til en anden model, hvorpå vi modregner 80% af købsprisen på den gamle model. Tilfredshedsgarantien er en ekstraordinær garanti, der tilbydes til dig som kunde i Surfline.

Garantien er kun gældende mod forvisning af garantibevis med vedhæftet kvittering. Garantien gælder i 12 måneder fra købsdatoen. Det er ikke muligt at få penge tilbage via denne garanti.