375

Aztron Eris 39" Bodyboard (junior)

Special Price 375,00 kr Regular Price 600,00 kr

Robust og sjovt bodyboard, med godt glid
Stort board til surfere på mellem 30-60kg - i et mega flot design
Leveres klar til bølgerne inkl håndledsleash

Størrelsesguide : Størrelsesguide
Uundværligt ekstra grej
As low as 200,00 kr Regular Price 230,00 kr
TILFØJ
BESKRIVELSE

Fantastisk bodyboard til junior. Der er ikke noget federe end for børn og junior at få lov at opleve suset fra en bølge med et bodyboard. Alle kan finde ud af det og når først man er begyndt er surferkarrieren sikret. Det er meget vanedannende.
Forbedret teknologi, produceret i EPS med fiberglas stringer med extra stivhed. Slick bottom og full channel design med gode planings egenskaber. Boardet er holdbart og kan holde til en masse tæsk i bølgerne.

Board specs
længde 99cm
bredde 50cm
Tykkelse 5.5cm
Vægt 0.8 kilo

DETALJER
Specifikationer
SKUAB-100
EAN6971559583235
BrandAztron Sport
Specifikationer
Max. Gewichtsbelastung: 40-60 kg
Gewicht des Boards: 0,08 kg
Vorstandsziele:
Länge 90cm
Breite 50 cm
Dicke 5,5 cm

LIDT OM BRANDET

Aztron er et fremtrædende mærke inden for vandsportsbranchen, der specialiserer sig i at fremstille kvalitetsudstyr til en række vandsportsaktiviteter. Mærket er kendt for deres kombination af performance, design og holdbarhed, og deres udvalg inkluderer alt fra stand-up paddleboards til kajakker, windsurfere, wing surf og meget mere.

Deres produkter er lavet af højkvalitetsmaterialer og er designet til at modstå de barske forhold i vandet, samtidig med at de er lette at transportere og opbevare. Aztron har et stort udvalg af forskellige modeller, der passer til både begyndere og erfarne vandsportsudøvere.

Aztron er også kendt for deres unikke design og teknologi, der gør deres produkter nemme at styre og manøvrere, samtidig med at de er robuste og stabile nok til at modstå de barske forhold i vandet. Mærket har også et stort udvalg af tilbehør, herunder paddler, pump, transporttasker og meget mere.

Vælg Aztron for at få kvalitetsudstyr, der passer til dit niveau og præferencer, og for at få en vandsportsoplevelse, der er både sjov og sikker. Aztron er en pålidelig og erfaren partner, når det kommer til at udstyre dig til din vandsportsaktivitet.

Så hvis du er på udkig efter et vandsportsmærke, der leverer høj kvalitet og holdbarhed, samtidig med at det er designet til at gøre din vandsportoplevelse sjov og sikker, så skal du overveje Aztron.

OM SURFLINE

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

butik

Salg & service
86 17 67 65
[email protected]

Surfline AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Surfline KØBENHAVN
Generatorvej 39
2850 Søborg

LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE

Våddragt/Beklædning - Dame

Våddragt/Beklædning - Herre