DEMO UNDERVANDSJAGT UDSTYR - SPAR OP TIL 70%

1299

BIC Surf White Line Surfboard - Klassikeren

Special Price 1.299,00 kr Regular Price 3.000,00 kr

White line er budget udgaven af verdens mest solgte surfboards
Seriøst holdbare surf boards til alle niveauer
Boardets design kan afvige småt fra billedet

Størrelsesguide : Størrelsesguide
Uundværligt ekstra grej
Special Price 199,00 kr Regular Price 270,00 kr
TILFØJ
BESKRIVELSE

White line er budget udgaven af de mest solgte surfboards i historien.

Fantastiske boards til begyndere og surfere der bare vil have det sjovt. Indestructable og hurtigt planende boards, der fungerer godt under danske forhold. Boardet er en budget udgaven af verdens mest solgte surf board. Det vil sige at logoet er sparet væk eller sidder skævt. Boardet er produceret i polyethylen som giver dig et stift board som kan holde til de tæsk et board får i de danske bølger. Her skal du ikke være bange for dings og skader fra sten der ødelægger boardet. I vores øjne er dette board det mest geniale board til de danske kyster med bølger.

  • 5'10 Fish til lette surfere /juniorer eller piger/ dygtige surfere under 70kg, der ønsker at kunne dreje og surfe store bølger. Længde 5'10/178cm, bredde 52cm, tykkelse 6,5cm, vægt 4,3kg, volumen 35L, max rider vægt 70kg, finner FCS M-5 truster sæt.

  • 6'7 Shortboard til lettere surfere under 70kg, eller gode surfere, der ønsker manøvrer til mellemstore og store bølger. Længde 6'7/198cm, bredde 53cm, tykkelse 6cm, vægt 4,7kg, volumen 46L, max rider vægt 70kg, finner FCS M-5 truster sæt.

  • 7'3 Mini Malibu til lettere surfere under 80kg, eller gode surfere, der ønsker hurtig planing og manøvrer, Længde 7'3/220cm, bredde 21.25''/54cm, tykkelse 2.50/6,4cm, vægt 5,6kg, volumen 46L, max rider vægt 80kg, finner FCS M-5 truster sæt.

  • 7'9 Natural Surf til tungere surfere, eller gode surfere, 5kg, under 8der ønsker planing og lækre manøvrer på de stille dage. Længde 7'9/238cm, bredde 56cm, tykkelse 7'3cm, vægt 6,7kg, volumen 58L, max rider vægt 95kg, finner FCS US finne + M-5 truster sæt.

  • 8'4 Longboard til de surfere over 90kg, eller gode surfere, der ønsker longboard performance. Længde 8'4/254cm, bredde 59cm, tykkelse 7'3cm, vægt 8,9kg, volumen 72L, max rider vægt 110kg, finner FCS US finne + M-5 truster sæt.

Vægt er ikke den eneste parameter. Hvis man ønsker at sejle på mindre bølger, at det skal være let at fange bølgen, at få lange rides, at det skal være nemt at holde balancen, skal man vælge et større board. Og omvendt, hvis man har store ambitioner om radikale manøvrer og cutbacks på toppen af bølgen, kan man vælge et mindre board

Leveres inkl finner


Hvorfor tilvælge leash?
En leash er en fuldstændig uundværlig ting i surf sporten. Den sørger for dit board altid er tæt på dig som surfer. Uden den ender dit board på stranden ( eller ude på havet) hver eneste gang du ryger i. En leash er din sikkerhed fordi du ikke taber boardet så længe du har leash på. Når du tilvælger en leash med vores surfboards sørger vi for leashen passer i længden med dit surfboards.
Vi sender en godkendt og holdbar leash med swivel, præcis som den skal være.

Hvorfor tilvælge voks?
Voksen bruges ovenpå boardet til at stå fast når du endelig kommer op og ride din første bølge. Voksen er uundværlig med mindre du vælger et board der er fuld padded, dvs er blødt med skum på hele oversiden. Det er let at smøre voksen på boardet og det eneste du skal sørge for er bare at der ikke kommer for meget sand i voksen efter surf turen. Når du tilvælger en voks sender vi en god voks hvor der er nok til flere boards. En voks er fuldstændig uundværlig.
Bonus, den dufter perfekt af surf dude!
DETALJER
Specifikationer
SKUBIC Surf White Line Surfboard- Klassikeren
BrandBIC Sport
LIDT OM BRANDET

Bic Sport er en producent af højkvalitets udstyr til vandsport, herunder kajakker, paddleboards, windsurfing og kitesurfing. Virksomheden blev grundlagt i 1979 i Frankrig og er kendt for at tilbyde innovative og pålidelige produkter til overkommelige priser. Bic Sport er også kendt for at bruge avancerede teknologier i deres produkter, såsom termoformning, for at øge styrken og letheden i deres kajakker og paddleboards.

Bic Sport har et bredt udvalg af produkter, der passer til både begyndere og erfarne vandsportsudøvere. Deres kajakker og paddleboards er designet med fokus på komfort, stabilitet og manøvredygtighed, hvilket gør dem lette at styre for både nybegyndere og erfarne brugere.

Alt i alt er Bic Sport et velrenommeret brand, der leverer højkvalitetsudstyr til vandsport til overkommelige priser, og er et godt valg for dem, der søger en pålidelig og innovativ vandsportsudstyr.

OM SURFLINE

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

butik

Salg & service
86 17 67 65
info@surfline.dk

Surfline AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Surfline KØBENHAVN
Generatorvej 39
2850 Søborg

LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE

Begynder boards er hvad man kalder Malibu eller Longboards og er fra 7'3'' til 9'9''. De har meget volumen så man både fanger bølgerne og kommer i planing. Små boards til lette surfere, lange boards til tunge surfere. Det er virkelig klogt at vælge en 7´9 til sommerhuset eller til at par ture om året i vesterhavet. Her får man noget man til enhver tid kan komme op og stå nogle meter på. Det er let og det er sjovt alle kan være med.

Inden for de sidste år er Hydro Fish og Egg design blevet mere og mere fremtrædende, de er designet til Europiske forhold. De er korte, brede og har megen volumen, så de kommer i planing hurtigt, fanger mange bølger og så korte at de kan snitte Danske bølger, der rejser sig hurtigt og med meget kort afstand.