KÆMPE SUP UDSALG - SPAR OP TIL 75% - BEGRÆNSET PARTI

18500

Citius 51 Classic Turkajak

18.500,00 kr.
BrandCitius

Hurtig turkajak
Lavet til turbådsløb og motionsroning
Citius' velkendte kvalitets kajakker

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Citius 51 er en hurtig turkajak lavet til turbådsløb og motionsroning. Citius 51 er kommet i en ny opdateret version i 2013, hvor bagdækket er lidt lavere og smallere, og hvor bunden i bagenden er lidt mere V-formet, hvilket giver bedre retningsstabilitet og mindre vindfølsomhed. Kajakken er designet i Norge og har fået vældig gode anmeldelser i flere kajakblade. Mange af de bedste norske turbådsroere og efterhånden også flere af de rigtig gode danske turbådsroere ror i Citius. Citius 51 opfylder de danske turbådsregler, og kan således bruges både til DM og andre turkajakløb. Du skal være opmærksom på, at turkajakker med indskæringer i dækket, der hvor du sætter pagajen i vandet, kan IKKE godkendes efter målereglerne. Går du efter fart, så er Citius 51 det rigtige valg. Ønsker du lidt mere stabilitet, så fås den også i en 55 cm og 60 cm bred version. Ønsker du endnu mere fart end Citius 51 og skal du ikke stille op i turbådsklassen, så kig også på Citius 44 og 48. Citius har standard både sæde og fodstøtte, som kan flyttes med et enkelt greb uden skruer, splitter og lignende. Det er nemt og robust og falder aldrig ud. Citius laves standard i en vacuum-støbt glasfiber-epoxy sandwich konstruktion. Den er stiv i skroget, stærk, lav vægt og god pris.

 

DETALJER
Specifikationer
SKU Citius 51 Classic Turkajak
Brand Citius
Materiale Fiberglas
Specifikationer

Mål:

  • Længde 520 cm
  • Bredde 51 cm
  • Vægt ca. 12 kg.
LIDT OM BRANDET

Citius er norskudviklede kajakker i høj kvalitet til en god pris.  Citius laves standard i en vacuum-støbt glasfiber-epoxy sandwich konstruktion, hvilket giver dem en stiv konstruktion og en lav vægt.

OM SURFLINE

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

butik

Salg & service
86 17 67 65
info@surfline.dk

Surfline AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Surfline KØBENHAVN
Generatorvej 39
2850 Søborg

LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE