KÆMPE SUP UDSALG - SPAR OP TIL 75% - BEGRÆNSET PARTI

9000

Core Bolt 4 Wakestyle Twintip Kiteboard

As low as 9.000,00 kr.

Markedets fedeste kiteboard
Fedt design og revolutionerende teknologi
Boardet leveres med finner, uden pads og fodstropper

BESKRIVELSE

Shred it - Wakestyle

Bolt 4 - Den kompromisløse wakestyler

Slim chancer og Krypts er dine ting. Du kender dem alle sammen og elsker at tilføje nye til dit repertoire. Du ser muligheder, når andre ser vanskelige kystlinjeelementer. Du kører på Bolt 4.

I alt fire lag af vores proprietære kulfiber – Cartan – gør dette board til det hårdeste og mest holdbare board, vi tilbyder. Dens let-fix Grindbase og bombesikre indsatser er skinneklare. Så nyd naturens vidundere og kør lige hvad du vil. Dette pro wakestyle board er bygget til at holde.

Bolt 4 debuterer unikke top- og bundskinner, der forbedrer kørekomfort og ydeevne. Vi skråede det øverste dæk mellem trædepuderne med cirka 2 mm i tykkelse, og kanten modtager en ny 60/40 tucked-under-skinne mellem puderne, der går over i en flad boksskinne ved spidserne.

Vi har designet omvendt flex. Vi har gjort bundskær, der kan repareres. Og vi tilføjede kanaler til at køre uden ende, hvis du vil. Til alle støvlepurister derude, gå stort og lad din Bolt 4 klare resten.

DETALJER
Specifikationer
SKU BOBOB413642N
Brand Core Kites
LIDT OM BRANDET

Over 20 år har Core Kites opnået et ry for at levere de højeste standarder for kvalitet og ydeevne i vandsportsprodukter. Deres produktlinje omfatter kites, borde, trapeze og tilbehør. Core er kendt for at levere høj kvalitet og innovative produkter, der er designet til at give enestående performance og holdbarhed. Deres dedikation til forskning og udvikling sikrer, at deres produkter er i stand til at imødekomme krav fra professionelle og amatører. En række eksklusive materialer og detaljerede produktionsprocesser sikrer en særlig køreoplevelse, der kun er forbeholdt CORE-ryttere.

OM SURFLINE

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

butik

Salg & service
86 17 67 65
info@surfline.dk

Surfline AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Surfline KØBENHAVN
Generatorvej 39
2850 Søborg

LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE