RØGSKADEDE SUPS & GUMMIBÅDE - SPAR OP TIL 78% - SÅ LÆNGE LAGER HAVES

850

Duotone / North Sails pinlock Uni XT Extension Masteforlænger

As low as 850,00 kr

Den første og eneste extension på markedet, som er kompatibelt med alle sejlmærker.

BrandDuotone
BESKRIVELSE

UNI.XT – den mest tekniske, avancerede og alligevel den letteste standardforlænger i aluminium, vi nogensinde har bygget. Nu er den også bygget ved hjælp af AERO carbon teknologi til at skabe den letteste forlænger i verden.

Når det kommer til standardudvidelser, har alle sikkert oplevet nogle slemme overraskelser på et tidspunkt. De passer sjældent med tovjusteringen på sejlet, de fleste af dem har brugt for mange kræfter på nedhalingen istedetfor de mekanismer som er beregnet dertil til at justere højden. Før vi designet UNI.XT, analyserede vi alle disse problemer i detaljer og fandt frem til brugbare løsninger. Den stærke og supersolide UNI.XT forlængelse kan ved første øjekast ligne adskillige andre standardudvidelser, men alligevel er fyldt med innovationer, som gør den til et langt overlegent produkt.

SPECS
Specifikationer
SKU14900-7300
BrandDuotone
LIDT OM BRANDET
Duotone
OM SURFLINE

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

butik

Salg & service
86 17 67 65
[email protected]

Surfline AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Surfline KØBENHAVN
Generatorvej 39
2850 Søborg

LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE