BLACK FRIDAY - ALT BLIVER NEDSAT OM:

Trustpilot


Oppustelige kajakker

Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

1 vare(r)

Brands
Din vægt
  1. 0 - 60 kg (1)
  2. 60 - 75 kg (1)
  3. 75 - 90 kg (1)
Bruger
Primær funktion
  1. Allround (1)
SUP TYPE
Dine filtre:
  1. Fjern element Din vægt: 0 - 60 kg
Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

1 vare(r)

Som et alternativ til faste kajakker sælger vi oppustelige kajakker fra de førende producenter herunder. Vi sælger udelukkende kajakker, der er teknologisk og kvalitets mæssigt helt i top. Du skal have en god oplevelse på vandet og under tilrigning. Også på længere sigt

Den oppustelige kajak er et alternativ til den faste i situationer, hvor opbevaring og transport er et issue. En oppustelig kajak kan være i en rygsæk, som altid følger med kajakken, den vejer ikke mere end den kan bæres af en mand, og fylder ikke mere end den kan stuves af vejen. Og med den moderne teknologi, er en oppustelig kajak, næsten på højde med en fast kajak.

Er du ny, når det kommer til kajakker? Hos Surfline har vi altid tid til at hjælpe dig. Det er træls at vælge forkert første gang. En kajak er ikke en lille investering, og derfor skal man være sikker på, at den valgte model passer bedst til ens behov og ens ambitionsniveau. Kontakt os for at høre mere på [email protected] Kom evt. forbi Surfline i Egå, og se på kajakken, du er interesseret i.

Læs mere