229

McNett UV Tech

229,00 kr
BrandMcNett

Slip for dit udstyr og tøj for hurtigt bliver lagt på hylden eller smidt ud
UV Tech beskytter og bevarer materialer som latex gummi samt syntetiske materialer.

Beskrivelse

McNett UV Tech plejemiddel er ”solbeskyttelsesfaktor 50” til udstyr lavet af gummi, plastik eller latex. Solens stråler er hårde ved kajakudstyret og får det til at tørre ud og revne. Men velplejet udstyr er mere modstandsdygtigt overfor solens stråler, og det får udstyret il at fungerer bedre og holde længere.

UV Tech kan bruges på latexmanchetter, gummiluger til kajakken og andet udstyr i plastik. Det påføres med en klud. Luger og manchetter der vedligeholdes med UV Tech plejemidlet, holdes smidige og tætte.

Yderligere information
Specifikationer
SKUMcNett UV Tech
BrandMcNett
Specifikationer
  • Biologisk nedbrydeligt
  • Indeholder: 355 ml
Levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger disse priser:

Fragt af surfboards, faste SUP boards og kajakker: 700 kr i DK / 2.000 kr i EU, Norge, Grøndland og Færøerne

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

Brand info
McNett