VORES 100 BEDSTE TILBUD - SPAR 30-70%

3925

Nautix Freeride Windsurf Sejl

As low as 3.925,00 kr

Nautix Freeride Sail Windsurfsejl
Letsejlet freeride sejl med bundtræk og topfart

BrandNautix
BESKRIVELSE

Nautix FREERIDE windsurfsejl er det perfekte valg for windsurfere, der ønsker at kombinere ydeevne og allsidighed på vandet. Et af de vigtigste træk ved Nautix FREERIDE windsurfsejlet er dets allsidighed. Sejlet er designet til at kunne bruges i forskellige forhold og på forskellige typer af vand, hvilket gør det til et alsidigt valg for windsurfere på alle niveauer. Uanset om du er en erfaren windsurfer eller er nybegynder i sporten, vil dette sejl hjælpe dig med at opnå den ydeevne og kontrol, du har brug for.

Samlet set er Nautix FREERIDE windsurfsejlet det perfekte valg for windsurfere, der ønsker en blanding af ydeevne, allsidighed, holdbarhed og komfort på vandet. Dette sejl vil hjælpe dig med at opnå den ydeevne og kontrol, du har brug for, uanset om du er en erfaren windsurfer eller er nybegynder i sporten.

DETALJER
Specifikationer
SKU1040
BrandNautix
LIDT OM BRANDET

Nautix et anerkendt brand, der leverer højkvalitets sejlerudstyr og tilbehør, designet med avancerede teknologier og materialer for at give optimal komfort og ydeevne i forskellige vejr- og vandforhold.

OM SURFLINE

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

butik

Salg & service
86 17 67 65
info@surfline.dk

Surfline AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Surfline KØBENHAVN
Generatorvej 39
2850 Søborg

LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE