RØGSKADEDE SUPS & GUMMIBÅDE - SPAR OP TIL 78% - SÅ LÆNGE LAGER HAVES

3700

Salomon QST Ripper Junior m/ binding - KUN 1 stk. TILBAGE

As low as 3.700,00 kr Regular Price 4.000,00 kr

Måske den fedeste ski til junior på markedet
Egner sig perfekt til offpisten
Top kvalitet fra Salamon  

BrandSalomon
Uundværligt ekstra grej
Special Price 800,00 kr Regular Price 1.400,00 kr
TILFØJ
Special Price 900,00 kr Regular Price 1.800,00 kr
TILFØJ
As low as 329,00 kr Regular Price 600,00 kr
TILFØJ
BESKRIVELSE

Salomon m/ Warden 11 binding
Ripper M er en progressiv ski for unge freeriders, der ønsker at kunne forbedre dit skiløb over hele bakken. En 99 mm sidecut under foden, gør det muligt at tilføje et stor opdrift i puderet, mens en trækerne og tip- og tailrocker giver en stabil ski, der er sjov og legende. En perfekt ski til den øvede junior freeride skiløber!
Skien leveres køreklar med monteret Warden 11 binding  

 • Mål - 128/99/117 mm
 • Længde - 147cm
 • Radium - 10 M 

Festures

 • Full Sandwich Sidewalls
 • Twin Rocker
 • Tip & tail rocker
 • C/FX, WoodCore

Salomon "Time to play"
Salomon er et anerkendte mærke over hele verden, især indenfor design og udvikling af sportsudstyr, og har været i denne branche i over 60 år. Salomons mission er at give alle mulighed for at have det sjovt og udvikle sig -Derfor er deres motto ”Time to play”. Salomon er specialister indenfor skiudstyr, hvilket har givet dem kæmpe succes over mange år. Med et Salomon produkt er du sikret et top kvalitetsprodukt.

Hvorfor spørger I om længden på min støvle og min vægt? 
Vi beder dig notere din længde på støvlen i mm og din vægt, da vi her hos Surfline monterer din binding. Dertil skal vi bruge din støvle længde i mm og din vægt så vi kan sikre at bindingen er monteret og indstillet korrekt til dig. Vi indstiller altid din binding forsigtigt for at minimere risikoen for knæskader ved styrt. 

Du finder din støvles længde ved at kigge nederst på siden af hælen, der står der fx 318mm og det er tallet vi skal bruge for at kunne montere præcist. 
Hvis du ikke har din længde på støvlen eller lejer støvler skriver du bare din skostørrelse, så indstiller støvle udlejeren skien for dig på destinationen. 

Hvad får du når du køber ski hos Surfline?
Når du handler ski hos Surfline, får du rådgivning og vejledning af professionelle, som har arbejdet i branchen i mange mange år. De kan vejlede dig til at finde den helt rigtige ski, som med sikkerhed gør din skiferie endnu bedre! Vi er så sikre på vi kan finde den rigtige ski til dig, at vi har tilfredshedsgaranti på ski der er købt i butikken på Gåseagervej 12. Dette betyder, at såfremt skien/snowboardet ikke matcher dine forventninger, bytter vi til en anden model, hvorpå vi modregner 80% af købsprisen på den gamle model. Tilfredshedsgarantien er en ekstraordinær garanti, der tilbydes til dig som kunde i Surfline.

Garantien er kun gældende mod forvisning af garantibevis med vedhæftet kvittering. Garantien gælder i 12 måneder fra købsdatoen. Det er ikke muligt at få penge tilbage via denne garanti.


SPECS
Specifikationer
SKUL41497300
BrandSalomon
LIDT OM BRANDET
Salomon
OM SURFLINE

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

butik

Salg & service
86 17 67 65
[email protected]

Surfline AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Surfline KØBENHAVN
Generatorvej 39
2850 Søborg

LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE

Størrelsesguide