VORES 100 BEDSTE TILBUD - SPAR 30-70%

520

Scott Couloir Mountain Skihjelm - Udstillingmodel

As low as 520,00 kr Regular Price 1.300,00 kr

Den altid lækre kvalitet fra Scott
Sikkerhed og komfort i topklasse
Ekstrem fed letvægts skihjelm fra Scott

BrandScott
BESKRIVELSE

Scott Couloir Mountain Skihjelm
Dette er et perfekt eksempel på en kvalitets skihjelm fra Scott. Hjelmen er en ultra letvægts model, hvilket er perfekt for din komfort, og performance, så du ikke vil føle dig utilpas eller dårligere kørende med hjelmen! Hjelmen har naturligvis stadig sikkerhed i topklasse, så du altid kan føle dig sikker når du bevæger dig ud i sneen. Så hvis du vil have en lækker og sikker letvægts hjelm, så er Scott Couloir Mountain, den helt rigtige hjelm til dig!

DETALJER
Specifikationer
SKUScott Couloir Mountain Skihjelm - Udstillingmodel
BrandScott
LIDT OM BRANDET

Scott laver et bredt udvalg af skiudstyr, herunder skistøvler, skitøj, lavinerygsække og andet sikkerhedsudstyr. Deres produkter er udviklet til at opfylde de højeste standarder inden for ski, og der er en perfekt balance mellem komfort, sikkerhed og stil. Scotts produkter er beregnet til at give dig en utrolig skioplevelse på både pisterne og i off-piste terræn, og med Scotts lavinerygsække og rygskjold er du sikker på at sikkerheden er i top. De bruger avanceret teknologi og materialer til at sikre, at deres produkter opfylder de strenge krav fra professionelle skiløbere og almindelige forbrugere. Med Scott for du produkter, der giver dig en fantastisk oplevelse når du er på bjerget, hvor sikkerheden er i top uden der er gået på kompromis med komforten.  

OM SURFLINE

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

butik

Salg & service
86 17 67 65
info@surfline.dk

Surfline AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Surfline KØBENHAVN
Generatorvej 39
2850 Søborg

LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE

Beklædning - Herre

 

Beklædning - Dame 

 

Skistøvler - Unisex

 

Rygskjold

 

Lavinerygsæk - Herre

 

Lavinerygsæk - Dame