VORES 100 BEDSTE TILBUD - SPAR 30-70%

2750

Slash Brainstorm Split Snowboard - 159cm Wide

Special Price 2.750,00 kr Regular Price 5.500,00 kr
BrandSlash

Snowboard der kan splittes og bruges til touring
Den altid lækre kvalitet fra Slash
Til dig der vil ud på eventyr i bjergene!

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Slash Brainstorm Split 
Dette split version af det overdrevet lækkert allmountain/freeride camber Brainstorm snowboard fra Slash gør hele bjerget til din legeplads. Her har du mulighed for at følge med skiløberne op af bjerget ved at kunne splidte bordet over i to og så turing med boardet. Brainstorm er kendt for at have carbon som en del af boardets matriale, hvilket er et af de fedeste materialer der findes. Dette vil du kunne føle når du flyver ned af bjerget da det giver en lethed til et forholdsvis stift bræt. Alt i alt et virkelig godt board, som du kan bruge lige hvor du vil.


Køn: Herre


Flex: Medium 6/10


Bredde: Regular


Features: Split nose og tail, Sintered Base, Buried Treasure, Forever Woodcore, Directional Twin


 Lidt om Slash
Slash er et virkelig lækkert snowboardbrand. Brandet blev grundlagt i 1997 og har lige siden dengang haft som hovedfokus at kvalitet, design og performance er i særklasse. Deres produkter bliver produceret af de lækreste materialer, så din tur i sneen med deres udstyr vil føles som en drøm. Alt i alt er Slash bare et direkte fremragende snowboarding brand, som du med garanti vil få en masse glæder af.

Lidt om længder og bredder
Mange tror fejlagtigt, at boardets længde bestemmes af din højde, og at et board skal gå til omkring din hage, når du stiller det på jorden. Dette kan muligvis også gå som tommelfingerregel, men i virkeligheden er din vægt mere afgørende end din højde, ligesom dit temperament og terræn også har indflydelse. Det er dog værd at vide, at et længere board er mere stabilt og giver mere opdrift i løs sne, mens et kortere board er nemmere at manøvrere og lege på, både i parken og på pisten.  Selvom længden er den mest åbenlyse faktor, når du vælger board, er bredden mindst ligeså vigtig. Er dine snowboardstøvler større end EU størrelse 44, bør du overveje et wide board. Et smallere board er hurtigere fra kant til kant, mens et bredere board giver mere opdrift uden for pisten. En kombination af din vægt, skostørrelse og temperament, er altså afgørende for valget.
Er du i tvivl om din længde bredde skriver du bare dine mål i kommentar feltet ved bestilling, så hjælper vi med at finde den rigtige snowboard pakke til dig.

Hvorfor tilføje boardbag / boardcover / Multitool / Snowboard lock ?
Med en snowboardbag sikrer du boardet en længere levetid, og det beskytter også dine bindinger. Nogle buschauffører vil slet ikke tage et board med uden det ligger i en taske, da tasken også beskytter bagagerummet. Når du tilvælger en board bag sikrer vi naturligvis at den passer til boardet inkl binding. 

  • Et Board cover er en light udgave af en boardbag, en tynd "taske" / cover der beskytter boardets kanter
  • Et Multitool er et lille lomme device / skruetrækker der sikrer dig at kunne justere stance og stramme løse skruer. Så er du sikker på det hele spiller når du endelig har sne under fødderne!
  • En Snowboard lås sikrer at dit board også er der efter frokosten. Hvis dit board er låst er du næsten sikker på at det i hvert fald ikke er dit lækre board der bliver stjålet.  Låsen er godkendt af de fleste forsikringer.

Vi elsker snowboarding
Når du køber dit board i vores butik monterer vi altid bindinger på boardet gratis. Vi har et af Danmarks største udvalg af boards fra de aller bedste mærker. Vi er special uddannede nørder der går op i at du får det helt rigtige snowboard udstyr. Vi finder det rigtige snowboard der passer din kørestil, vægt og ambitionsniveau. Vi fitter støvlerne ligesom vi fitter skistøvler. Kom forbi vores store butik i eller handl snowboards og snowboard pakker på vores hjemmeside. 

Tilfredshedsgaranti
I butikken garanterer vi at du får en snowboard pakke, der matcher dine ambitioner og størrelse. Det kalder vi Tilfredshedsgaranti! Hvis snowboardpakken ikke kan komme til at leve op til dine forventninger, så bytter vi det naturligvis til en anden model. På den nye pakke modregner vi 80 % af købsprisen på den gamle.
Tilfredshedsgarantien på snowboardpakker er en ekstra-ordinær garanti, du får som kunde i den fysiske Surf & Ski butik.
Garantien er kun gældende mod forvisning af garantibevis med vedhæftet bon. Garantien gælder i 12 måneder fra købsdatoen. Garantien kan kun bruges i den Surf & Ski butik, hvor du har købt udstyret. Det er ikke muligt at få penge tilbage via denne garanti.

DETALJER
Specifikationer
SKUSlashBrainstormSplit
BrandSlash
Vælg størrelse159 cm Wide
LIDT OM BRANDET

OM SURFLINE

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

butik

Salg & service
86 17 67 65
info@surfline.dk

Surfline AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Surfline KØBENHAVN
Generatorvej 39
2850 Søborg

LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE