VORES 100 BEDSTE TILBUD - SPAR 30-70%

2220

Udstillingmodel - BIC 7'0" Egg Surfboard - KUN 1 STK.

Special Price 2.220,00 kr Regular Price 3.700,00 kr
BrandTahe

Hyper moderne surfboard shape, det bedste fra 2 verdener
Boardet er kort, manøvredygtig og sjov
Længde 7'0/213cm

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

BIC Surf Egg 7'0'' design er et kompromis løst moderne shape, med bred næse og hæk section og en tæt scoop rocker linie, der sikrer et hurtigt og let take-off, god planing og endnu bedre manøvredygtighed. Det er DET perfekte board til surfere på 50-70kg der vil lære sporten hurtigt og ønsker at perfektionere endnu hurtigere, med spandevis af Big Surf oplevelser for starten. Egget er også et godt valg for de mere erfarne surfere der vil ride alle former for bølger, med fuld tillid til Dure Tec teknologiens kontstruktion. Boardet kan benyttes både med den traditionelle 3 finne opsætning, med 2 truster finner, eller som Quad med 4 finner, hvis man foretrækker den form for surfing.

Længde 7'0/213cm, bredde 22.00''/56cm, tykkelse 22.00''/7,4cm, vægt 5,8kg, volumen 51L, finner FCS M-5 truster sæt

DETALJER
Specifikationer
SKU100897-9
BrandTahe
LIDT OM BRANDET

Tahe er et anerkendt brand, der har specialiseret sig i at skabe avanceret og højkvalitets udstyr til friluftsentusiaster. Deres produktlinje omfatter alt fra kajakker og pagajer til surfboards. Tahe fokuserer på innovation, design og kvalitet, og deres udstyr er designet til at opfylde de høje krav fra erfarne og krævende brugere. Uanset om du er en erfaren eller blot søger en spændende oplevelse i det fri, kan du stole på Tahe for at levere de bedste produkter til at opfylde dine behov.

OM SURFLINE

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

butik

Salg & service
86 17 67 65
info@surfline.dk

Surfline AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Surfline KØBENHAVN
Generatorvej 39
2850 Søborg

LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE