VORES 100 BEDSTE MAJ TILBUD - SPAR 30-70%

2900

Werner Journey Fiberglass/Træ Kanopadle

As low as 2.900,00 kr

Werner producerer måske verdens bedste kanopadler
Kvalitet, design og udførsel i verdensklasse
Produceret og udviklet i USA

BESKRIVELSE

Werner
Lavet i Werners Premium Performance serie, som er det stærkeste og mest slagfaste af Werner kanopadler. Super god balance mellem styrke, holdbarhed og vægt.

  • Materiale skaft: Straight Shaft, Triple Laminated Poplar
  • Materiale blad: Fiberglass, Dynel Edge
  • Bladstørrelse: 20,3 x 47 cm, 279 cm2.
  • Vægt: 738 gr.
Lidt om Werner
Werner Paddles blev startet af Werner Furrer i 1963, hvor han lavede pagajer til sig selv, og senere til resten af familien og gode venner. Med stor passion for vandsport og med en innovativ tilgang til det at lave kvalitets produkter, er hvad der startet som en hjemmeproduktion, blevet til Werner Paddles.
Werner Paddles er i dag kendt for at producere nogle af de bedste pagajer, SUP padler og kano padler i verden. Produkterne bliver den dag i dag, stadig håndlavet i USA, i Sultan WA.
DETALJER
Specifikationer
SKUWEJOUGWOO
BrandWerner Paddles
LIDT OM BRANDET

Werner Paddles blev startet af Werner Furrer i 1963, hvor han lavede pagajer til sig selv, og senere til resten af familien og gode venner. Med stor passion for kajaksporten og med en innovativ tilgang til det at lave pagajer, er hvad der startet som en hjemmeproduktion, blevet til Werner Paddles.
Werner Paddles er i dag kendt for at producere nogle af de bedste pagajer i verden. Pagajerne blive den dag i dag, stadig håndlavet i USA, i Sultan WA.

OM SURFLINE

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

butik

Salg & service
86 17 67 65
info@surfline.dk

Surfline AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Surfline KØBENHAVN
Generatorvej 39
2850 Søborg

LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE