Guide til valg af handsker

Guide til valg af Hestra handsker

5 finger, 3 finger eller luffe?
Er du i tvivl om valg af Hestra handsker, har vi skrevet lidt om skihandsker vs luffer her. Du skal vælge en luffe fremfor en handske, hvis du altid fryser fingrene eller hvis du altid tager til koldere skidestinationer i Norden. Hvis du ønsker grebet fra en handske og varmen fra en luffe, kan du vælge en 3 finger. Man siger som udgangspunkt at en 3 finger er 20 procent varmere end den alm 5 finger handske. Hvis man har været vant til dårligere skihandsker (læs ALLE andre mærker), skal man ikke være bange for at fx klassikeren Army Leather 5 finger, kommer til at blive kold på alm skiområder i hele verden.  Hvis du vælger en Merino Uld Liner sammen med dine Hestra handsker, så får du 15 % mere varme.

5 finger, 3 finger eller luffe til børn og junior?
Til børn og junior er der en rigtig god ide med en 3 finger eller en luffe. De rører ved sneen meget mere end voksne og har derfor brug for den bedste handske man kan få. En skitur med børn der fryser fingrene, er en dårlig ide. Når junior bliver lidt større kan han/hun få en 5 finger så grebet om skistave mm er bedre.

Glæden ved Army Leather handsker
De gode og fleste Hestra handsker, 3 finger og er syet i den ultra holdbare army leather som er kendt for at holde et halvt liv. Hvis man bare giver den masser af Hestra voks kan sådan et par army leather handsker holde 25 år.

Kort eller lang model?
Mange pro modeller er lavet kortere de sidste år. En kort freeride handske kan man have under jakke ærmet og den er lidt tyndere end de klassiske army leather heli handsker. De korte pro modeller er mere flexible og ofte lavet i læder også på håndryggen. Med Hestra læder fedt bliver handsken blød og vandtæt og man får en handske for livet. Er man aktiv, hiker og konstant igang når man er på ski, kan man med fordel vælge de lidt kortere Hestra handsker uden at være bange for at komme til at fryse.

Uld liner?
En handske som Wool Terry er lavet med en uld liner indeni. Det giver en varm, behagelig, lugtfri og komfortabel følelse i hånden. Inderhandsken kan tages ud og tørrer virkelig hurtigt. Denne handske type er god til aktive engagerede skiløber der ønsker noget tætsiddende i et fedt design. Vælg en handske med uld liner hvis det skal være varmt, uden at fylde for meget.

Lædernørderier

Læder er et naturligt og levende materiale og er et af de ældste materialer til tøj. Dette skyldes at læder er et meget holdbart materiale, der giver dig en perfekt pasform. Der findes flere forskellige slags læder, som har forskellige egenskaber. Nogle typer læder er mere vandtætte and andre og dette er selvfølgelig vigtigt når du vælger handske.

ARMY LEATHER
Army Leather er den mest holdbare type læder du kan finde. Denne type læder er behandlet gedeskind, er meget modstandsdygtig i hårdt vejr. En rigtig lækker læderhandske der bruger Army Leather er Hestras klassiske handske Hestra Army leather Heli 5 finger. Denne handske er virkelig lækker og en af dem der bliver solgt flest af. Denne handske holder i lang tid og har flere forskellige fede features, som stropper til håndleddene, så du ikke taber dem i liften.

COWHIDE
Denne type læder har gode muligheder for imprægnering og findes i mange flotte nuancer. Udover dette er det som de fleste lædermaterialer super holdbart og lækkert at have på. Denne type læder bruges til klassiske læderhandsker til hverdagsbrug.

PECCARY 
Peccary læder er et rigtig lækkert materiale og findes kun i de lækreste læderhandsker. Læderet stammer fra sydamerikanske vildsvin og er til dig der vil have den lækreste læderhandske på markedet. Hestra Peccary ski de Cuir  handsken er virkelig en lækker handske med peccary læder. Du mærker med det samme den eksklusive kvalitet, når du får handsken på. 

ECOCUIR© 
Handsker med Ecocuir læder er produceret på den mest miljøvenlige måde og uden garvesyre. Denne fremstillingsmetode gør materialet meget vandafvisende. Se vores udvalg af lækre Ecocuir handsker.

HAIRSHEEP
Hairsheep læder stammer fra ethiopiske højsletter. Garvet i Napoli. Ekstremt blødt skind. Se vores lækre hairsheep handske Hestra Voss Mitt luffe. En utrolig behagelig og varm luffe med merino uld i liningen. 

DEERSKIN
Denne type læder stammer fra Nord Amerikanske hjorte og har en fed grov kvalitet. En dejlig handske med denne type læder kunne være Hestra Primaloft til kvinder. 

Guide til varmehandsker 


Fryser du også altid dine hænder når du er på skiferie eller i de kolde vinterdage? Så har vi her en løsning til dig og dit problem! 

Døjer du med at holde varmen med dine 3-finger, 5-finger eller luffer, så er el-varmehandsker svaret på dine problemer. Med el-varmehandsker behøver du ikke længere bekymre dig om kolde hænder på skiferien. Varmen kan reguleres til forskellige temperaturer, så det kan tilpasses til netop dit behov og vejret udenfor. Derudover er skihandskerne fra både Lenz og Hestra yderest komfortable og funktionelle, der vil øge din glæde ved at foretage udendørsaktiviteter! 

Er du i tvivl om hvilke el-varmehandsker der er bedst egnet til dig, så læs vores fordele ved Lenz eller Hestra produkterne! 

Lenz:

  • Billige kvalitets el-varmehandsker 
  • Lang batterilevetid 
  • Batterierne virker til andre Lenz produkter 
  • Varmeregulering

Hestra:

  • Fremragende kvalitet
  • God pasform 
  • Perfekt varmefordeling 
  • Varmeregulering 

Hvorfor købe el-varmehandsker hos Surfline?

Hos os får du el-varmehandsker, som passer perfekt til skiløb! El-varmehandsker er dyrere end normale skihandsker, men til gengæld kan de være med til at redde hele skiferien for dig eller familien. Derfor skal du også være sikret den rette kvalitet til den rigtige pris, og derfor anbefaler vi, at du køber hos en professionel skibutik, som vores, fremfor virksomheder med mindre erfaring og viden inden for området. Derudover tilbyder vi, at du kan få hjælp både før, under og efter dit køb, så du kan være sikker på at det hele altid spiller til din skiferie!

lenz